Cellulitbehandling

Cellulitbehandling utförs med de nyaste och senaste teknikerna inom LPG eller Velashape. Metoderna är icke-kirurgiska och smärtfria och förbättrar hudens kondition och reducerar celluliter.

Det finns olika svårighetsgrad av celluliter. Mängden är dock oberoende av kroppsfett, men de kan synas tydligare vid fetma. Kroppsskulptering är ett sätt att minska bland annat celluliter.

Celluliter kallas också apelsinhud eller gynoid lipodystropi. Detta drabbar framförallt kvinnor efter puberteten och beror på att underhudsfett klumpar ihop sig under huden, framförallt på stjärten och låren. Det kan även framträda på hela kroppen där det finns underhudsfett.

LPG-behandlingen är en överlägsen metod för att reducera celluliter och ta bort besvärande fettdepåer. Den reducerar även slapp hud och stramar åt den samt ger dig en slätare och spänstigare hud.

Idag utförs behandlingen utförs bara i Stockholm. Hudterapeuten rekommenderar en tät behandlingskur om gärna minst tre behandlingar. En behandling tar ca 40 minuter.

Våra priser

Vad kostar LPG Cellulit?

Priset för LPG Cellulit beror på en rad faktorer. Bland annat på antalet behandlingstillfällen.

Se priser för LPG Cellulit

Efterbehandling

För att få ett långsiktigt bra resultat är det viktigt att du vårdar din hud regelbundet. På Akademiklinikens hudcenter kan du boka tid hos kompetenta hudterapeuter. Där finns även Akademiklinikens egen hudvårdsserie som utvecklats under flera års forskning.

Läs mer om våra hudvårdsprodukter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev