Dr. Per Bergentz, Plastikkirurg, Stockholm

Dr. Per Bergentz har specialiserat sig på estetisk åderbråcksbehandling och behandling av kärlmissbildningar. Han har även deltagit i ett flertal kliniska studier med injektionsbehandlingar på Akademikliniken. Han är invald som läkarrepresentant i verksamhetsgruppen på Akademikliniken i Stockholm.

Möt Dr. Per Bergentz, plastikkirurg Stockholm

Dr. Per Bergentz genomgick läkarutbildning vid Karolinska Institutet. Efter AT på Karolinska Sjukhuset, legitimerad läkare 2006. Efter två år av specialistutbildning inom allmänmedicin påbörjade Per sin specialistutbildning inom plastikkirurgi 2008.

Efter ett och ett halvt år på kirurgkliniken, Visby Lasarett, slutförde Per sin specialistutbildning vid Akademiska Universitetssjukhuset i Uppsala och på Akademikliniken i Stockholm. Specialistkompetens erhölls i augusti 2013. Under sin tid på Akademikliniken har han även specialiserat sig på estetisk åderbråcksbehandling och behandling av kärlmissbildningar.

De metoder som främst används är ultraljudsledda radiofrekvensbehandlingar och skumskleroseringar. Dr. Per Bergentz har deltagit i ett flertal kliniska studier med injektionsbehandlingar på Akademikliniken. Per är invald som läkarrepresentant i verksamhetsgruppen på Akademikliniken i Stockholm. Anställd på Akademikliniken sedan 2008.

Lär känna Dr. Per Bergentz

Vilka typer av ingrepp och behandlingar är Pers specialitet och vad driver honom på jobbet? Hör honom berätta själv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev