Sagt om oss

Vi är stolta och glada över att få mycket fina brev och omdömen från nöjda kunder som gjort en operation eller behandling hos oss. Det vill vi dela med oss av och här har vi samlat några av de erfarenheter av Akademikliniken som våra kunder har haft under de senaste åren.

”Hej Per.

Jag vill önska dig och ditt op team på akademikliniken ett stort tack för ett så otroligt fantastiskt arbete och bemötande. Allt ifrån känslan ni kunde förmedla till hur lätt allting kändes. Vilken trygghet!!

Jag vill även tacka sköterskorna på avdelningen som tog hand om mig så väl, fanns tillgänglig hela tiden och kunde svara på alla frågor. Även nattsköterskan som stod ut med mig och mitt tjat över smärtan var timme.🤣

Stort tack!! Verkligen, och hälsa gärna ditt team som en feedback på att de framförallt på ett väldigt bra sätt och kort stund kunde skapa en sån trygghet inför narkos. Min narkos läkare som höll mig smärtfri och levande!!😂

Du som min kirurg ska ha super mycket creds, jag läste även ut en stor del av din bok som fanns inne på rummet, väl förberedd blev jag genom första delen i boken. Sist men inte minst tack för ett så snyggt resultat som nu kommer visa sig och de märks att du kan din grej med skalpellen i handen. Så inspirerande!!!”

Kajsa

”Nu är äntligen min operation som jag funderat på så länge genomförd! Har valt att göra både övre och nedre ögonplastik samtidigt trots att man läst att det skulle vara ett lite jobbigare ingrepp. Är glatt överraskad, inga som helst bekymmer!

Vid ankomst blev jag väldigt väl omhändertagen av sköterskorna på operationsavdelningen. Fick först träffa narkosläkaren och därefter Ulf Samuelsson som skulle operera. Väldigt bra information och en supertrevlig läkare! Man tog också blodtryck och jag fick fylla i lite papper om hälsotillstånd innan det var dags att rulla in till operationssalen. Väl där fick jag en nål i armen och sedan tog det inte många sekunder innan jag sov gott.

Själva operationen tog ca 1,5 tim och därefter vaknade jag på uppvakningsavdelningen där jag fick vila en stund innan jag fick komma tillbaka till mitt rum. Var lite omtöcknad i början men det släppte efter hand. Blev serverad en fantastiskt fin bricka med blommor, goda smörgåsar och kaffe, härligt efter lång fasta!

Sedan var det dags för hemgång, hela proceduren tog ca 6 timmar och väl hemma väntade jag på att smärtan skulle sätta in. Den kom aldrig! Tog en tablett efter hemkomst men det var endast i förebyggande syfte och hade inte behövt den alls. Helt otroligt med tanke på hur man ser ut! Svullen. lila och sned i hela ögonpartiet, trådar som är fästa ända ner i kinden och runt ögonen, det blir nog att hålla sig inomhus ett tag nu framöver för att inte skrämma någon stackars granne!

För er som planerar att göra samma operation kan jag verkligen rekommendera Ulf Samuelsson (som jag själv fick rekommendation om från en läkare som också blivit opererad av Ulf). Akademikliniken är något dyrare men väl värt det för den säkerhet och tryggheten man känner när man är i deras händer!”

Marianne

”Hej! Har opererats hos er för snart 2 veckor sedan och vill bara skriva ett tack till alla för ert professionella bemötande och att ni tog min oro inför narkosen på allvar så det blev en bra upplevelse istället för en dålig… Vill också tacka för att ni tog så väl hand om mig efteråt då ni beslöt er för att låta mig stanna eftersom jag inte kissa normalt efter operationen… Jag är riktigt nöjd och imponerad över själva ingreppet ser och känner att Jonas varit noggrann… Känner verkligen att jag valde rätt klinik… Ni tar väl hand om era patienter på bästa sätt, ingen löpande band känsla hos er… Kommer rekommendera er varmt till andra ❤ Hälsningar Marina”

 

Heléne, Stockholm

”Tack Christoph Martschin för all hjälp med Isabellas acne som är helt borta nu. Den bästa hudläkaren vi träffat – kompetent, lyhörd och vänlig.”

 

Melina, Malmö

”Opererat både Boobsen o har genomgått en bukplastik på akademikliniken o har blivit så otroligt bra bemött båda gångerna. Jättekompetent personal både narkosläkarna, kirurgerna samt personal på avdelningen. Kan varmt rekommendera akademikliniken till alla som vill göra ett kirurgiskt ingrepp, man känner sig verkligen helt i trygga händer”

 

Therese, Stockholm

”Tack Maximilian Otte för allt! Och tack till alla sköterskor som gjorde vistelsen så fantastisk och som tog sig tid att lugna mig! Grym service och fantastisk personal!”

 

Susanne, Stockholm

”Ulf, jag vill bara säga tack och att jag är så himla nöjd med min ögonoperation. Stort tack för att du finns ??”

 

Stockholm

”Paolo, jag är helt mållös! Det är ett under hur du fått mina trötta urammade bröst att bli symmetriska, pigga och helt proportionerliga till min kropp! Du nämner i en film på er hemsida att ”det är inte magi, det är riktig kirurgi”. Men jo, detta är magi, högt över mina förväntningar och då skedde operationen igår. Stort tack till dig, din narkossyster som höll min hand och det magiska teamet på vårdavdelningen.”

 

Erika, Stockholm

”Proffsigt, mycket väl omhändertagen av Paulo, och av underbara personalen på vårdavdelningen på Storängsvägen! Varmt tack till alla inblandade!”

 

Therese, Stockholm

”Otroligt varm och underbar personal, från kirurg till narkosläkare och från narkossköterskor till sjuksköterskor och matpersonal. Tydlig information inför varje steg. Och JA jag mår som en prinsessa efter en full bukplastik av Peter Emanuelsson.”

 

Sandra, Stockholm

”Har gjort 2 operationer här och är överväldigande glad och tacksam för hur proffsiga ni är! Underbar personal, man känner sig så väl omhändertagen. Världsklass!”

 

Göteborg

”Vill så gärna visa min uppskattning av din hjälp i samband med min bröstoperation. Mitt liv har förändrats totalt, som över en natt! 🙂 Jag är så nöjd över resultatet! Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli så bra! Storleken blev perfekt…inte för stora och inte för små… perfekta till min kropp… så runda och fina de blev! Mina f.d. ammade ”skinnpåsar” är borta… de är fyllda! 😉 Jag behöver definitivt inte göra något bröstlyft i efterhand som jag hade en liten tanke om att jag kanske behöver i framtiden. Flera årtionden av lidande är över! Självförtroendet är på topp! Jag går inte och gömmer mig längre…vågar visa mig naken. Nu behöver jag inte ”gömma mig i vassen” längre! TACK Jonas! Du är en otroligt skicklig och kreativ kirurg! Jag är så GLAD, NÖJD och TACKSAM så det ”spritter” i kroppen av livsglädje! Måste få förmedla min glädje till dig!”

 

Vjosa, Göteborg

”Stort tack till bästa plastikkirurgen Jonas Lundberg för den snygga nosen. Tack även till resten av personalen på Akademikliniken i Göteborg för fint bemötande, god service och gott omhändertagande. Ni är bäst!”

 

Anna, Göteborg

”Jag är så nöjd med hela omhändertagandet jag fick på Akademikliniken i Göteborg! Så proffsig personal och helt ljuvligt bemötande! Stort tack till dr Hans Mark för ett fantastiskt jobb och Jeanette som hjälpte mig under konsultationen! Framförallt tack till narkosdoktorn och alla som tog hand om mig under operationsdagen på ett så proffsigt sätt.”

 

Anneli, Göteborg

”Kliniken är bara bäst, Hans Mark är en jätteduktig plastikkirurg, underbara sköterskor och bra narkospersonal, man blir väl omhändertagen.”

 

Malmö

”Kära Liselotte. Jag skriver till dig då jag känner att det är det minsta jag kan göra som tack för det fina resultat som du har gett mig! Jag har känt mig så trygg genom hela processen och du behandlade mig så bra med din lugna attityd och med bra svar på alla frågor jag hade innan operationen. Både du och sjuksköterskorna i Malmö var så snälla både före och efter operationen och det betyder otroligt mycket när man ligger och är helt förvirrad efteråt – snälla hälsa till personalen och rosa dem. Första gången jag såg mina nya bröst fick jag tårar i ögonen för jag blev så glad. De liknar mina gamla men större, som du själv hade sagt, och det är helt fantastiskt. De är 100% symmetriska och storleken är helt perfekt för min kropp! Det är först nu som jag förstår till vilken grad storleken på mina bröst har varit ett problem för mig tidigare. Du har verkligen lyckats få fram precis det resultat som jag var ute efter.”

 

Aida, Malmö

”Jag är jättenöjd med resultatet d.v.s. bröstförstoring som de gjorde på mig förra veckan. Rekommenderar till er som vill ändra något. Personalen är jättesnälla och kunniga. Ni tänker på allt patienten behöver. Jag kände mig som en drottning. Jag tackar sjuksköterskorna som jobbade den dagen. En sak – till plastikkirurgen Ulf Garpered är grym och narkosläkaren är bäst. Tack alla er. Tack för att ni finns!”

 

Sofie, Örebro

”Fick jättefina resultat av mina operationer (armplastik + bröstlyft och förstoring). Alltid känt mig trygg med Jesper Bergdahl som är min kirurg.”

 

Stockholm

”Jag är helt nöjd med min operation jag gjorde på Akademikliniken. Jag gjorde en bystförminskning och är helt nöjd. Har inte ont i ryggen längre och spänningen har släppt i nacken och skulderbladen. Läkarna är helt underbara och sköterskorna. Man är väl omhändertagen och jag rekommenderar alla människor om dem behöver hjälp med en bystförminskning att vända sig dit. Stort tack till hela personalen från mig!”

 

Stockholm

”Det har nu gått cirka ett år sen jag opererades. Ville bara tacka för det fantastiska bemötandet, operationen och resultatet. Helt otroligt bra blev det och långt utöver mina förväntaningar! :). Fantastiskt, vilken kirurg du är Jonas. Tack!”

 

Stockholm

”Ville bara skriva och tacka för min nya näsa du gjorde Jonas. Kan inte beskriva med ord vilken skillnad det är nu mot min förra. Har tagit sin tid märker jag nu, men alltså WOW den är så snygg fram ifrån. Från alla håll och kanter. Alltså det är så bra! Och bättre blir det, ser galet nog än idag att den ändras lite hela tiden, Kunde inte fått ett bättre slutresultat. Kanske låter helt galet, men det har verkligen ändrat mitt liv – ja allt! Och tack för att Du var den bästa läkaren, som alltid lyssnade och mötte upp mig på vägen vid alla frågor och tankar. Kunde inte önskat mig en bättre doktor, DU ÄR BÄST!”

 

Viveca, Stockholm

”Jag är en 60 årig kvinna som började känna hur ansiktet började hänga mer nedåt än uppåt. Hade svårt att förlika mig med det och den person jag är för övrigt. Jag tog beslutet att då kontakta er och Riikka Veltheim. Efter konsultation med henne gjorde jag ett facelift och året därefter en laserpeel. Jag blev väldigt nöjd! Riikka har gjort underverk. Är mycket nöjd och glad. Har känt mig så otroligt fint behandlad och känner ett enormt förtroende för er.”

 

Anette, Stockholm

”I början av september gjorde Ulf en bröstförminskningsoperation på mig. Skulle bara vilja tacka och tala om hur himla glad och nöjd jag känner mig. Det är så roligt att köpa kläder nu, dyrt blir det….. men det är det värt :-)”

 

Carolina, Stockholm

”Super duktiga och trevliga. Bästa kirurgen Paulo gjorde underverk på min mage.”

 

Maria, Stockholm

”Fantastiskt bemötande! Jonas Röjdmark är fantastisk!”

 

Sofia, Stockholm

”Jag vill rikta ett stort tack till alltid lika väl utfört jobb och otroligt professionellt bemötande till min injektionssköterska Marika Erlandsson på Akademikliniken i Stockholm. När jag kommer till kliniken för mitt vanliga ”uppfräschningsbesök” av injektionsbehandlingar, känner jag mig alltid lika trygg och i goda händer och jag går alltid där ifrån lika nöjd. Ännu en gång är jag supernöjd med resultatet och går härifrån som en mycket lycklig tjej.”

 

Anette, Stockholm

”Gjorde en cirkumferent bukplastik av Jonas Röjdmark,supernöjd, fick otroligt bra bemötande och vård av alla, op. personal, personal på vårdavdelningen. Läkaren Jonas, sköterskorna vid återbesök. (fick träffa sköterskan några gånger extra pga. en infektion, läkte bra och det kändes tryggt att dem inte släppte det innan det läkt färdigt ). Vansinnigt god mat var det också. Är så nöjd med resultatet, ska bli spännande att visa upp slutresultatet. All heder åt er som jobbar där.”

 

Eva, Göteborg

”Har nu snart gått 1 år sedan ja gjorde ett bröstlyft och jag är supernöjd. Jättestort tack till Jonas Lundberg , narkosläkare och sköterskor för underbart bemötande.”

 

Susanne, Göteborg

”Proffsig personal, underbar vård och fint bemötande! Det ska jag ta med mig till min egen vårdavdelning där jag jobbar!”

 

Linda, Malmö

”Nu i år har jag gjort 3 st operationer hos Er på AK. Jag är supernöjd. Resultaten har blivit över förväntan och jag är fantastiskt nöjd. Inget jag ångrar i hela mitt liv. Jag rekommenderar er till alla nära och kära som behöver hjälp! Ett stort TACK för er vänlighet till er fantastiska personal.”

 

Marianne, Stockholm

”Proffsigt och personligt bemötande! Femton års funderande resulterade i ett utmärkt hantverk utfört av den ypperligt skickliga dr Per Hedén. TACK för det! På återseende (hoppas jag) .”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev