BOKA

Klinikchef till Walk-in-Clinic Malmö

Akademikliniken är Nordens ledande privata klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark utförs idag mer än 30 000 behandlingar per år.

I Malmö finns vi i nybyggda lokaler i Västra Hamnen, Einar Hansens Esplanad. Här utför legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter estetiska behandlingar med fillers och botox samt Dermapen, CoolSculpting och laserbehandlingar för bland annat pigment, kärl, ärr, linjer och rynkor.

Arbetsuppgifter

Som klinikchef har du drift- och personalansvar med en löpande expanderingsplan. Ditt främsta fokus är att leda och utveckla dina medarbetare för att nå uppsatta försäljningsmål mot budget. Vidare ansvarar du för personaladministrationen samt se till att din klinik följer Akademiklinikens koncept.

En stor del av rollen, utöver att du arbetar i vår reception med det dagliga kundbemötandet och sedvanliga receptionsarbetsuppgifter, innebär administrativa uppgifter så som uppföljning och rapportering av prognoser, kampanjer, och genomförande av marknadsaktiviteter som event och liknande. Du ska även säkerställa att vi har ett positivt samarbete och goda relationer såväl internt som externt.

Du arbetar i nära samarbete med din regionchef och övriga klinikchefer runt om i landet. Minst en gång i månaden ses vi i Stockholm för gemensamma möten för information, planering och dialog.

Kompetensprofil

Du är utbildad hudterapeut eller undersköterska och för att lyckas i rollen behöver du även ha dokumenterad ledarskapserfarenhet.
Vi vill att du är en självständig och driven person som samtidigt är administrativt lagd och arbetar mycket strukturerat.

Goda kunskaper i Microsoft Office.

För att passa i denna ledarroll ställs höga krav på din förmåga att inspirera och leda medarbetare till engagemang, gemenskap och att nå uppsatta mål. Du är flexibel och noggrann och trivs i en social roll där du både möts av kreativa och strategiska utmaningar.

Vi sätter högt värde på relationer med våra samarbetspartners och våra medarbetare vilket innebär att du även är duktig på information & kommunikation.

Arbetstid

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiden följer verksamhetens öppettider vilket innebär tjänstgöring både dag och kväll samt en lördag i månaden.

Tjänsten innebär även resor till Stockholm för bl a klinikchefsmöten minst en dag i månaden.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så kom in med ansökan så snart som möjligt genom att skicka CV och personligt brev, till annica.wallin@ak.se Sista ansökningsdag är den 31 december 2018.