BOKA

Akademikliniken Stockholm söker receptionist

Vill du arbeta med kundservice i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus?  Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens administrativa huvudkontor med VD, Marknads- och Ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete med kundservice i någon form, gärna från reception eller kundtjänst. Hudterapeututbildning och/eller erfarenhet från plastikkirurgi är meriterande.

Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar, att engagera dig och ”hugga i” där det behövs.

Hos oss arbetar du i nära relation både till våra kunder och övriga kollegor på kliniken. Vi ser därför att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss arbetar du med service och försäljning, både mot våra kunder men också för övriga teamet på kliniken. Du tar emot och välkomnar våra kunder, hanterar bokningar, betalning/kassaredovisning, försäljning av hudvårdsprodukter och även ett antal andra uppgifter av servicekaraktär.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning, på timmar vid behov, med möjlighet till ett vikariat vid årsskiftet.

Arbetstider

På timmar vid behov och enligt överenskommelse med avdelningschef för reception. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider, för närvarande måndag till fredag 06.45 – 18.00

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Serninger, Avdelningschef reception, louise.serninger@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till louise.serninger@ak.se senast den 21 oktober Märk din ansökan med ”Receptionist Storängsbotten” Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.