BOKA

Akademikliniken i Stockholm söker Operationsundersköterska

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Vår operationsavdelning i Stockholm har sju operationssalar, två polikliniska operationssalar, en operationssal för hårtransplantationer, samt sex post-operativa platser. Förutom plastikkirurgi arbetar vi med laparoskopisk kirurgi samt urologi.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

Vi vill att du har arbetat på en operationsavdelning/med sterilhantering tidigare. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Som operationsundersköterska ingår du i ett operationsteam som tillsammans samarbetar kring patienten. Arbetsuppgifterna är för undersköterska sedvanligt förkommande uppgifter på en operationsenhet, såsom förberedelser och iordningsställande inför och efter operationer, handhavande av medicinteknisk utrustning, arbete i sterilcentral och på postoperativa avdelningen.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Arbetstider

Veckotjänstgöring.

Kontakt

För ytterligare information är du välkommen att ringa avdelningschef, Charlotte Laurell på telefon 072-713 35 05.

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev per e-post till charlotte.laurell@ak.se senast den 10/12- 2018.