BOKA

Akademikliniken söker Marknadskoordinator Sverige

Vi erbjuder en bred och spännande tjänst i ett innovativt och snabbväxande företag.

Akademikliniken söker Marknadskoordinator med erfarenhet av digital marknadsföring

I din roll som marknadskoordinator på vår centrala marknadsavdelning kommer du bland annat att utveckla branded/native content (bild, film, text) i samarbete med våra kliniker, projektleda och publicera content i våra sociala medie-kanaler och på hemsidan, projektleda och utföra kundevent, utforma och producera grafiskt material samt uppföljning och rapportering av de insatser som gjorts till marknadschefen

En viktig del av rollen är att fungera som länk mellan klinikerna och marknadsavdelningen – att vara lyhörd för vilka lokala behov som finns och snabbt kunna utveckla och implementera effektiva insatser.

Din profil

Du är en social, utåtriktad och driven person som trivs med att arbeta i en miljö med högt i tak och snabbt tempo. Du är prestigelös, självgående och strukturerad och van att hjälpa till där det behövs. Du har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring/försäljning och sociala medier och är bra på att formulera både säljande och informativa budskap. Vi vill att du är en van användare av layout-/bildhanteringsprogram som t ex InDesign eller Photoshop. Har du erfarenhet av att arbeta med digitala nyhetsbrev och hemsidor så är det också meriterande. Intresse för eller tidigare erfarenhet från skönhetsbranschen är bra men inte avgörande. Resor i arbetet förekommer.

Tjänsten

Heltid med placering vid Akademiklinikens huvudkontor i Stockholm. Tillträde så fort som möjligt.

Ansökan

Vi genomför intervjuer löpande. Skicka ett mail med personligt brev och CV till Sarah Thomsen, marknadschef, sarah.thomsen@ak.se så fort som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du också välkommen att skicka dessa via mail.

Välkommen med din ansökan!