Om du upplever långsamma laddningstider i vår webbokning eller har svårt att finna tid som passar – tveka inte att kontakta din klinik direkt eller vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Om du upplever långsamma laddningstider i vår webbokning eller har svårt att finna tid som passar – tveka inte att kontakta din klinik direkt eller vår kundtjänst så hjälper vi dig!
BOKA

Akademikliniken i Malmö söker nu leg sjuksköterska anestesi

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng här i Malmö som ser fram emot att välkomna dig som kollega! Sedan sommaren 2016 finns vi i helt nya lokaler nere i Västra Hamnen i Malmö.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.
  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning anestesi, är ett krav.
  • Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av anestesi.
  • Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.
  • Du arbetar i nära relation till patienterna och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov, ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med anestesiolog samt assistera anestesiologen vid premedicinering inför operation. Du ansvarar också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt. En del administrativa arbetsuppgifter förekommer också, samt ansvar för beställningar etc. efter tilldelning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, deltid 70%, 6 månaders provanställning.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema. Dagtid- och kvällstid.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Helle Hillingsö, hh@nygart.dk

Mejla din ansökan till hh@nygart.dk så snart som möjligt, dock senast 2019-05-15.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.