BOKA

Akademikliniken i Malmö söker nu leg sjuksköterska operation/ operationskoordinator

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng här i Malmö som ser fram emot att välkomna dig som kollega! Sedan sommaren 2016 finns vi i helt nya lokaler nere i Västra Hamnen i Malmö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operation, är ett krav. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av operation. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit. Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

  • Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska samt visst arbete på mottagning.
  • Som operationskoordinator innebär ett nära samarbete med läkare och övrig personal. Tjänsten kräver planerings- och samarbetsförmåga där du är ”spindeln i nätet” vid operationsbokningar. Du ansvarar bland annat för bokning, fakturering och kallelse av patienter till operation.
  • En del övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma, samt ansvar för beställningar etc. efter tilldelning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning deltid 95 procent.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema.

Tjänstgöring tre dagar i veckan som operationssjuksköterska samt en dag i veckan som operationskoordinator.

Viss beredskapstjänstgöring ingår.

Kontakt

Mejla din ansökan yvonne.bengtsson@ak.se så snart som möjligt, dock senast 2019-09-30.