BOKA

Area Sales Manager – Erfaren säljare B2B

Vill du arbeta med avancerad hudvård, estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!

Akademikliniken Skin Care söker nu en erfaren Area Sales Manager till Södra Sverige/Norden

Akademikliniken Skin Care erbjuder ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket positiv utveckling innovativa produktlösningar och stark tillväxt. Du kommer till ett härligt team med stark sammanhållning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt och bidrar till Akademiklinikens framgång. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter till personlig utveckling och frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv och utåtriktad person med intresse och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig. Du är strukturerad, noggrann och har en god planeringsförmåga men gillar samtidigt ett högt arbetstempo och en omväxlande vardag. Du tar egna initiativ och kan prioritera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Du är lyhörd och har en förmåga att coacha, supporta och motivera och att utveckla långsiktiga relationer. Du arbetar utifrån en budget så du ska också drivas av resultat och prestation.

Tjänsten innebär resor med övernattning, framför allt i Svergie och i Norden.

Du har:

* Minst 3-5 års erfarenhet från ett konsumentvarubolag/detaljhandel, gärna inom hud- och skönhetsvård

* Minst 3 års erfarenhet med försäljning och säljaktiviteter

* Behärskar Word och Excel, och gärna Powerpoint mycket väl

* God förmåga att uttrycka sig såväl muntligt som skriftligt på engelska och svenska

* Körkort är ett krav

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att driva försäljning hos våra största kunder. Detta kommer att innebära bl.a. att utveckla och genomföra årliga marknads- och kampanjplaner, uppföljning av försäljning och aktiviteter i butik, produktlanseringar, säljutbildningar och övriga löpande kundkontakter, kundsupport. Tjänsten är en heltidstjänst och kommer att innebära en hel del resande med övernattningar, framför allt i Sverige och Norden. Du utgår hemifrån med närmaste AK-klinik som bas.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontakt

För ytterligare information är du välkommen att ringa affärsområdeschef, Tina Gunnarsson på telefon 0703-897577
Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ansokan@ak.se senast den 31/10-2018.
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.