Malmö. Skin Center söker injektionssjuksköterska.

Vill du arbeta med estetiska injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Konsultation för injektionsbehandling

2007 etablerades Akademikliniken i Malmö och ligger på Einar Hansens Esplanad i Västra Hamnen. Vår kirurgiavdelning ligger i samma byggnad som Skin Center vilket betyder att vi har ett nära samarbete med våra plastikkirurger och specialistutbildade sjuksköterskor och kan erbjuda våra kunder en skräddarsydd helhetslösning. Vi utför konsultationer och estetiska behandlingar samt säljer våra egna och externa hudvårdsprodukter. Du kommer att samarbeta i ett team med två hudterapeuter och en injektionssjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker en driven och legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar sedan tidigare och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Du är en öppen och utåtriktad person som både tycker om det personliga mötet med kunden samtidigt som du brinner för behandlingar och försäljning och att alltid ge kunden 100% service. Du trivs med att arbeta i ett team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse och förmåga att arbeta nytänkande.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska hos oss arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Utöver samarbetet med övriga teamet på kliniken så förekommer samarbete med våra plastikkirurgiska enheter och administrativa arbetsuppgifter så som beställningar, mottagande av beställningar samt vårt delade ansvar hålla kliniken i fint skick.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder både löpande vidareutbildning av våra egna ledande specialister inom plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi samt även vidareutbildning i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Heltid 50%

Arbetstider

Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider och våra kunders efterfrågan.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrice Swietlikowska klinikchef, på beatrice.swietlikowska@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till beatrice.swietlikowska@ak.se senast 30/9. Märk din ansökan med ”Injektionssjuksköterska Malmö”. Löpande rekrytering tillämpas, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.