Estetisk injektionssköterska sökes till Akademikliniken Skin Center Stockholm

Vill du arbeta med avancerade injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett /../

Vill du arbeta med avancerade injektionsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Kvalifikationer
Vi utökar nu vårt injektionsteam i Stockholm och söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av estetiska injektioner. Meriterande om du är certifierad av estetiska injektionsrådet då alla som jobbar på Akademikliniken är det ( är du inte certifierad så hjälper vi dig med det). Säkerhet är i fokus hos oss och vi jobbar bara med produkter från huvudleverantörer. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att vara uppdaterade i denna snabbt utvecklande bransch. Till hjälp har vi många yrkesroller såsom injektionssköterskor, auktoriserade hudterapeuter, hudläkare, kirurger, tandläkare samt administrativ personal. Detta för att säkra en trygg vård och tillfredställande resultat för våra kunder hela vägen. Din personlighet är viktig, hos oss bör man vara flexibel, positiv, lyhörd och en team player.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor
80 el 100%

Arbetstider
Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider och kundens efterfrågan.

Kontakt
För ytterligare information kontakta Regionchef: kicki.ahlstrom@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till kicki.ahlstrom@ak.se

Urvalet sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.