Akademikliniken i Västerås söker injektionssjuksköterska

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Injektionssjuksköterska på Akademikliniken

Akademikliniken söker injektionssjuksköterska till vår Walk-in-Clinic i Västerås

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar sedan tidigare och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Har du erfarenhet av att arbeta med hudbehandlingar så är det också meriterande.

Du är en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande.  Flexibel och trygg i din yrkesroll, tycker om att ta ansvar och engagera dig och kan arbeta självständigt

Eftersom du arbetar i nära relation till våra kunder ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Du arbetar i team i nära samarbete med hudterapeuter men även i samarbete med våra plastikkirurgiska enheter.

Utveckling

Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda möjligheter i din yrkesroll. Därför är det viktigt att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning och träning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Deltid/Heltid. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ewelina.bradley@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ewelina.bradley@ak.se senast den 31/7 2020. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev