Akademikliniken Storängsbotten Stockholm  söker receptionist

Vill du arbeta med kundservice i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens huvudkontor med VD, Ekonomi-, Marknads- och Administrationsavdelning.

 Kvalifikationer

Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person. Du tycker om att ta ansvar, att engagera dig och ”hugga i” där det behövs. Hudterapeututbildning och/eller erfarenhet från plastikkirurgi är meriterande.

Hos oss arbetar du i nära relation både till våra kunder och övriga kollegor på kliniken. Vi söker därför dig med erfarenhet av kundservice och som har en känsla för att ge det där lilla extra. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss arbetar du med service och försäljning, både mot våra kunder men också för övriga teamet på kliniken. Du tar emot och välkomnar våra kunder, hanterar bokningar, betalning/kassaredovisning, försäljning av hudvårdsprodukter och även ett antal andra uppgifter av servicekaraktär.

Anställningsform

Timanställning

Arbetstider

Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise.serninger@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till Louise.serninger@ak.se senast den 21/10–2021. Märk din ansökan med ”Receptionist Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev