Akademikliniken söker injektionssjuksköterska på deltid till Skin Center Malmö

Kvalifikationer Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga /../

Injektionssjuksköterska på Akademikliniken

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du är legitimerad sjuksköterska och certifierad av estetiska injektionsrådet. Du har god erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar.

Du arbetar i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens, servicekänsla och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som injektionssjuksköterska arbetar du med estetiska injektionsbehandlingar. Du arbetar i team i nära samarbete med hudterapeuter men även i samarbete med våra plastikkirurgiska enheter.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har kompetens och är utbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt vidareutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Vi vill att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och ständigt utvecklas och lära nytt. Vi erbjuder löpande vidareutbildning och träning under ledning av våra egna världsledande specialister i plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi men även vidareutbildning som sker i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.  6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Deltid på ca 50%. Arbete kvällar och helger ingår i tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta  Petra Forslund, petra.forslund(at)ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till ansokan@ak.se senast den 31 oktober 2019. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev