Akademikliniken Skin Center Västerås söker Auktoriserad Hudterapeut

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett gäng /../

Akademikliniken Skin Center i Västerås

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega. 

Vårt Skin Center i Västerås öppnade 2017 och ligger på Stora Gatan 42 i Västerås City.  På våra Skin Centers utför vi konsultationer och estetiska behandlingar samt säljer egna och externa hudvårdsprodukter. Du kommer att samarbeta i team med två injektionssjuksköterskor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut med minst 2-3 års erfarenhet inklusive microneedling,  IPL- och Laser-behandlingar.

Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som hudterapeut hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du att göra hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med vår avancerade IPL och LASERutrustning, kemiska peels, microneedling-behandlingar etc. Vi har också interna och externa hudvårdsprodukter som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud. Du kommer ha ett eget behandlingsrum med ovanstående utrustning.

Utöver ovanstående så tillkommer administrativa arbetsuppgifter så som beställningar, mottagande av beställningar, receptionsarbete samt vårt delade ansvar att hålla kliniken i fint skick.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är välutbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt kompetensutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din

yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt.

Anställningsform

Tills vidare enligt överenskommelse.

Arbetstider

Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider och kundens efterfrågan.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ewelina Bradley, klinikchef, på ewelina.bradley@ak.se. Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev). Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.