Akademikliniken Skin Center Stockholm söker Auktoriserad Hudterapeut

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett /../

AK Skin Center Stureplan

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut med minst 3 års erfarenhet inklusive microneedling, IPL- och LASER behandlingar. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig. Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som hudterapeut hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du gör hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med vår avancerade IPL och LASERutrustning, kemiska peels, microneedling-behandlingar etc. Vi har också interna och externa hudvårdsprodukter som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud. Utöver ovanstående så hjälps vi alla åt med alla förekommande arbetsuppgifter på en klinik.

Utveckling
Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är välutbildade inom alla behandlingar som vi utför. Vi är stolta över vårt kompetensutvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor
Heltid.

Arbetstider
Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider och kundens efterfrågan. Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet.

Kontakt
Välkommen med din ansöka (cv samt personligt bre) till kicki.ahlstrom@ak.se

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.