Akademikliniken Skin center Göteborg söker auktoriserad hudterapeut

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat /../

Kvinna som får hudbehandling

Vill du arbeta med avancerade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Skin center i Göteborg  ligger på Kyrkogatan 17.  Här utför vi konsultationer och estetiska behandlingar samt säljer våra egna hudvårdsprodukter. Du kommer att arbeta i team med andra hudterapeuter och injektionssjuksköterskor

Kvalifikationer

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut med minst 2 års erfarenhet inklusive IPL- och laserbehandlingar.

Du trivs att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som hudterapeut hos oss arbetar du brett med många olika typer av behandlingar. Du kommer att göra hudkonsultationer och baserat på dessa utföra behandlingar med vår avancerade IPL och laserutrustning, kemiska peels, microneedling-behandlingar etc.  Vi har även en egen hudvårdsserie som ingår i vårt behandlings- och försäljningsutbud.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är väl utbildade inom alla behandlingar som vi utför.

Vi är stolta över vårt utvecklingsprogram och kan erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder både löpande vidareutbildning under ledning av våra egna ledande specialister inom plastikkirurgi, estetiska injektionstekniker och dermatologi och vidareutbildning i samarbete med våra leverantörer. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning:  6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Heltid.  Arbete kvällar och helger förekommer och ingår i arbetet. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Lovisa Nyblom, lovisa.nyblom@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till lovisa.nyblom@ak.se senast den 310320. Märk din ansökan med ”Hudterapeut Göteborg. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev