Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska till uppvakning- vårdavdelningen för timanställning.

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en historia som ledande pionjär i branschen?

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus! Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, operation, och vårdavdelning. Kliniken öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tre till fem års erfarenhet och har erfarenhet av att arbeta med kirurgisk omvårdnad. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom anestesi och/eller intensivvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service av högsta kvalitet.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en plastikkirurgisk vård- och uppvakningsavdelning där omvårdnad och information är en viktig del i arbetet. Du arbetar i team med övriga sjuksköterskor och undersköterskor.

Anställningsform

Timanställning

Arbetstider

Enligt överenskommelse. Dag- kvällstid och natt

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev skickas per e-post till pernilla.idehed@ak.se

Märk din ansökan med ”Sjuksköterska natt vårdavdelning”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev