Akademikliniken i Stockholm söker undersköterska till operationsavdelningen

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi i ett marknadsledande företag? Hos oss är arbetsglädje, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten i fokus.  Vi är /../

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi i ett marknadsledande företag? Hos oss är arbetsglädje, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten i fokus. 

Vi är ett engagerat gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega! Vår plastikkirurgiska klinik ligger i Stockholm på Gärdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeexamen från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från en operationsavdelning. Det är framförallt viktigt för oss att du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt är en positiv person med intresse för att arbeta serviceinriktat.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar som pass för två operationssalar, är en viktig del i teamet på salen för att starta upp operationer och hjälpa vid avveckling. Finnas tillgänglig via telefon under pågående operationer. Samt upplärning i hantering och sterilisering av operationsinstrument.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.  6 månaders provanställning tillämpas.

Heltidstjänst om 100% med möjlighet att vara ledig två fredagar i månaden.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema. Dagtid- och kvällstid. En kväll i veckan. Morgonpass startar vid 07:30 och kvällspass fram till 20.00.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Björk. Jonas.bjork@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jonas.bjork@ak.se senast 29 februari 2020. Märk din ansökan med ”Undersköterska Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

 

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev