Akademikliniken i Stockholm söker operationssjuksköterska.

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi i ett marknadsledande företag? Hos oss är arbetsglädje, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten i fokus. 
Vi är ett engagerat gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega!
Vår plastikkirurgiska klinik ligger i Stockholm på Storängsbotten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad till operationssjuksköterska med erfarenhet från tidigare arbete. Det är viktigt för oss att du är trygg i din yrkesroll, är flexibel och kan arbeta självständigt. Vi vill ha dig som är en positiv och framåt person med förmåga att arbeta serviceinriktat.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska har du en central roll i att förbereda patienten till sin operation samt assistera kirurgen under kirurgin.  Du kommer utgöra en viktig del i omhändertagandet och bemötandet av våra patienter före och efter deras operationer.

Vi arbetar med friska patienter som själva valt att söka sig till oss och därmed förväntar sig våra patienter ett professionellt och serviceinriktat omhändertagande. I övrigt sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska på en operationsavdelning.

Anställningsform

  • Vikariat om 6 månader med goda möjligheter till fortsatt tjänst efteråt.
  • Tjänsten är på 85-100% enligt överenskommelse.
  • Vid 100% tjänst möjlighet att vara ledig två fredagar i månaden.

Är du enbart intresserad av timanställning men har möjlighet att arbeta regelbundet hos oss, är du välkommen att söka.

Arbetstider

Enligt överenskommelse, i huvudsak dagtid och enstaka kvällar.

Ledig alla helger och röda dagar.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Laurell,  charlotte.laurell@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till  charlotte.laurell@ak.se märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev