Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska till vårdavdelningen  

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst 2 års erfarenhet av kirurgi. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit.
  • Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.
  • Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en kirurgavdelning.

Anställningsform

Timanställning.

Arbetstider

Enligt överenskommelse, dagtid, kvällstid- och natt.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Boivie vårdavdelningschef. Jenny.boivie@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se 2020-09-18. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska vårdavdelningen Stockholm. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt. 

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev