Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska till Vårdavdelningen (SÄVA, timmar vid behov)

Kvalifikationer Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du ska ha några års erfarenhet och vara trygg i din yrkesroll. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande. Du /../

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlighet. Du ska ha några års erfarenhet och vara trygg i din yrkesroll. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Du är flexibel, och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på vårdavdelningen vårdas patienter pre-och postoperativt. Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Anställningsform

SÄVA (timanställning vb)

Arbetstider
Enligt överenskommelse vid behov.  Dagtid, kvällstid och natt.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Boivie ,vårdenhetschef

jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se senast den 15/5 2023. Märk din ansökan med “Sjuksköterska Stockholm.” Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.