Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska till mottagningen

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus! Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar – mottagning, operation, och vårdavdelning. På kliniken finns även Akademiklinikens administrativa huvudkontor.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en plastikkirurgisk avdelning och mottagning där omvårdnad och information är en viktig del. Mottagningsarbetet innebär återbesök och uppföljning och kontroller av nyopererade patienter, samt telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst 2 års erfarenhet inom kirurgisk omvårdnad, samt gärna erfarenhet av mottagningsarbete. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och är en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta eget ansvar är kvalitetsmedveten och ger service i världsklass.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Anställningsvilkor

80 eller 100% kan diskuteras.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Måndag- Fredag

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna Lindblom Verksamhetschef, anna.lindblom@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till anna.lindblom@ak.se. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska mottagning”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.