Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska operation för timmar vid behov

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega. 

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens administrativa huvudkontor. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt på personlighet.

Du är en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Vi har nu behov av fler särskilt visstidsanställda (timanställning) operationssjuksköterskor som kan tänka sig att arbeta vid behov med kortare och längre framförhållning, beroende på vad verksamheten har behov av på vår operationsavdelning.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad operationssjuksköterska hos oss på vår operationsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av operationssjuksköterskor, operationsundersköterskor, kirurger och anestesipersonal.

Anställningsform

Särskild Visstidsanställning (Timanställning)

Arbetstider

Måndag-torsdag. Vardagar under dagtid och viss del kvällstid, f n förlagd.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Jenny Boivie,  jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se senast den 30/4 2023. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska operation Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.