Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska anestesi för timmar vid behov

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens administrativa huvudkontor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt på personlighet. Du är en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med anestesiolog samt assistera anestesiologen vid premedicinering inför operation. Du ansvarar också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt.

Anställningsform

Särskild visstidsanställning (timmar vid behov)

Arbetstider

Dagtid måndag till torsdag.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Jenny Boivie,  jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se senast den 30/4 2023. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.