Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska anestesi

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på /../

Akademiklinikens huvudklinik vid Storängsbotten

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. Idag är vi mer än 300 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 60 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Om du delar vår vision ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva.”, uppskattar ett arbetssätt som genomsyras av våra värdeord Passionerade, Pålitliga, Professionella Pionjärer och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss. Läs mer om Akademikliniken på ak.se

Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska anestesi

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademiklinikens administrativa huvudkontor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt på personlighet.
Du är en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som anestesisjuksköterska arbetar du självständigt i samarbete med anestesiolog.
Vid behov ansvarar du också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt.

Anställningsform
Fast anställning. (6 månaders provanställning tillämpas)

Arbetstider
Enligt överenskommelse. Dagtid, måndag t-o-m torsdag.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, Jenny Boivie, jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se senast den 31/5 2024. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.