Akademikliniken i Stockholm söker en timanställd receptions och kundtjänstmedarbetare

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även Akademikliniken-koncernens administrativa huvudkontor.

Som receptionist är du en del av mottagningen på Akademiklinikens plastikkirurgiska enhet Storängsbotten.

Huvudansvaret för receptionen i Stockholm innebär att säkerställa bästa kundbemötande, högsta service och mottagande till de kunder som kommer in, samt de som kontaktar kliniken via mail och telefon.

Kvalifikationer

Vi vill att du har några års arbetserfarenhet av arbete med kundservice i någon form, gärna från reception eller kundtjänst samt vana att arbete med telefonen och mail som arbetsverktyg. Du måste tala och skriva flytande på svenska och ha lätt att förstå andra människor i telefon. Du talar engelska utan problem.

Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar, att engagera dig och ”hugga i” där det behövs.

Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Tjänst

Timanställning vid behov.

Vi ser gärna att du är flexibel med tider och tillgänglighet, då det ibland kan finnas behov med kort varsel. Tjänsten passar bra för dig som är studerande eller är flexibel med annat arbete.

Tiderna varierar mellan 7:00-18:00, måndag-fredag.

Ansökan

 Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till Maja Westerbom, Receptions och Kundtjänstchef, på maja.westerbom@ak.se snarast möjligt, och senast 31 mars.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.