Akademikliniken i Stockholm söker anestesisjuksköterska

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi i ett marknadsledande företag? Hos oss är arbetsglädje, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten i fokus.  Vi är /../

Vill du arbeta med estetisk plastikkirurgi i ett marknadsledande företag? Hos oss är arbetsglädje, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten i fokus. 

Vi är ett engagerat gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega! Vår plastikkirurgiska klinik ligger i Stockholm på Gärdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad anestesisjuksköterska. Det är viktigt för oss att du är flexibel och trygg i din yrkesroll med förmåga att arbeta självständigt. Vi vill ha dig som är positiv och med intresse för att arbeta serviceinriktat.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med våra anestesiologer, arbeta självständigt med övervakningen av patienten under pågående operation samt väckning. Du kommer att utgöra en viktig del i omhändertagandet och bemötandet av våra patienter före och efter deras operation.  Tjänsten innefattar även vanligt förekommande arbetsuppgifter som anestesisköterska på en operationsavdelning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.  6 månaders provanställning tillämpas.

Tjänsten är på 80-100% enligt överenskommelse. Vid 100% tjänst finns möjlighet att vara ledig två fredagar i månaden.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema. Dagtid- och kvällstid.

På morgonen från 07.30 och kväll fram till klockan 20.00

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Björk, Jonas.bjork@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jonas.bjork@ak.se. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev