Akademikliniken i Malmö söker två legitimerade sjuksköterskor till postoperativ vård och mottagning

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Post-op. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av kirurgi och postoperativt omhändertagande av patienter. Erfarenhet inom plastikkirurgi är mycket meriterande, liksom erfarenhet från sårvårdsmottagning och telefonrådgivning.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll, en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vår postoperativa avdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter pre- och postoperativt i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Det innebär bland annat att du tar emot patienterna när de kommer till kliniken, förbereder dem inför operation, tar emot dem efter operation, övervakar och kontrollerar deras status och välmående, informerar dem om det postoperativa förloppet, samt bokar in återbesök till sjuksköterska enl våra riktlinjer. Du kommer även att bemanna vår sjuksköterskebaserade återbesöksmottagning, samt ge råd via telefon till opererade patienter.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema, 80-100%. Dag- och kvällstid 4-5 dagar/vecka.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lotta Pettersson, charlotta.pettersson@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till charlotta.pettersson@ak.se senast den 2021-06-20. Märk din ansökan med ”Legitimerad sjuksköterska post-op Malmö”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev