Akademikliniken i Malmö söker en operationskoordinator till vår mottagning

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av kunden är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Postoperativ avdelning. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårdutbildning (undersköterska eller sjuksköterska) för arbete på vår mottagning. Erfarenhet av plastikkirurgi är meriterande, likaså erfarenhet från försäljning/service eller liknande.

Du är en utåtriktad, positiv och flexibel person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig. Du brinner för att nå uppsatta mål och nyckeltal. Du har även en ekonomisk känsla för effektivitet, struktur och organisation.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till kunderna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som en av två operationskoordinatorer träffar du kunderna i anslutning till deras läkarkonsultation och dina arbetsuppgifter är bland annat att svara på eventuella frågor kring ingreppen, boka in kunden för operation, planera ett effektivt operationsschema, upprätta avtal, ge saklig och balanserad information om det viktigaste i samband med de plastikkirurgiska ingreppen, samt svara på det dagliga inflödet av frågor via mail och telefon.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast. 

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema, 80-100%. Dagtid 4-5 vardagar/vecka.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lotta Pettersson, charlotta.pettersson@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till charlotta.pettersson@ak.se senast den 2021-06-20. Märk din ansökan med ”Operationskoordinator Malmö”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev