Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, operation (Timanställning)

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, operation för timanställning
Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient i fokus!

Du kommer att jobba i ett härligt team med hög kompetens som har roligt tillsammans med fokus på att vara professionella under hela vårdprocessen. Våra värdeord är Passionerade, Pålitliga, Professionella, Pionjärer. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Vi har nu behov av fler särskilt visstidsanställda (timanställning) operationssjuksköterskor som kan tänka sig att arbeta vid behov med kortare och längre framförhållning, beroende på vad verksamheten har behov av på vår operationsavdelning.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. Är öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistutbildad operationssjuksköterska och som har minst tre års erfarenhet inom operation.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service av högsta kvalitet.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som legitimerad operationssjuksköterska hos oss på vår operationsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av operationssjuksköterskor, operationsundersköterskor, kirurger och anestesipersonal.

Anställningsform
Särskild Visstidsanställning (Timanställning)

Arbetstider
Vardagar under dagtid och viss del kvällstid, f n förlagd måndag-torsdag.

Kontakt
Nyfiken, tveka inte att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till pernilla.idehed@ak.se senast den 31 mars 2023. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska operation Göteborg”. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.