Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, för timanställning

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient i fokus.

Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, för timanställning

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient i fokus!

Du kommer att jobba i ett härligt team med hög kompetens som har roligt tillsammans med fokus på att vara professionella under hela vårdprocessen. Våra värdeord är Passionerade, Pålitliga, Professionella, Pionjärer. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Vi har nu behov av fler särskilt visstidsanställda (timanställning) sjuksköterskor som kan tänka sig att arbeta vid behov med kortare och längre framförhållning, beroende på vad verksamheten har behov av.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Uppvakningsavdelning. Kliniken är öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst tre års erfarenhet som sjuksköterska.
Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service av högsta kvalitet.
Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som legitimerad sjuksköterska hos oss på vår uppvakningsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter postoperativt efter plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av operationssjuksköterskor, operationsundersköterskor, kirurger och anestesipersonal.

Anställningsform
Särskild Visstidsanställning (Timanställning)

Arbetstider
Vardagar under dagtid och viss del kvällstid, f n förlagd måndag-torsdag.

Kontakt
Nyfiken, tveka inte att höra av dig till ställföreträdande verksamhetschef Åsa Fröjd, asa.frojd@ak.se
Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till asa.frojd@ak.se
Märk din ansökan med ”Sjuksköterska uppvakningsavdelning Göteborg”.

Urval sker löpande.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.