Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, anestesi

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som anestesisjuksköterska på Nordens ledande privatklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, ett företag, med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som anestesisjuksköterska på Nordens ledande privatklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, ett företag, med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen. Vi är ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. Kliniken öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad anestesisjuksköterska och som har minst tre till fem års erfarenhet av anestesi.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med ansvarig anestesiolog, dessutom ansvarar du också för övervakning och omhändertagande av patienter postoperativt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Hel- eller deltidstjänst, dag- och kvällstid och/eller timanställning enligt överenskommelse.

6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Enligt överenskommelse och schema.

Kontakt

Nyfiken på tjänsten, tveka inte att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev skickas per e-post till pernilla.idehed@ak.se senast den 30 november 2021. Ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten kan tillsättas tidigare”

Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Göteborg”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

 

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev