Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, anestesi (timanställning)

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. Idag är vi mer än 300 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 60 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Om du delar vår vision ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva.”, uppskattar ett arbetssätt som genomsyras av våra värdeord Passionerade, Pålitliga, Professionella, Pionjärer och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss. Läs mer om Akademikliniken på ak.se

Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, anestesi

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient i fokus!

Du kommer att jobba i ett härligt team med hög kompetens som har roligt tillsammans med fokus på att vara professionella under hela vårdprocessen. Våra värdeord är Passionerade, Pålitliga, Professionella, Pionjärer. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Vi har nu behov av fler särskilt visstidsanställda (timanställning) anestesisjuksköterskor som kan tänka sig att arbeta vid behov dag, kväll och natt med kortare och längre framförhållning, beroende på vad verksamheten har behov av på anestesi och på vår postoperativa avdelning.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. Är öppen helgfria vardagar måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad anestesisjuksköterska och som har minst tre års erfarenhet av anestesi.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service av högsta kvalitet.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med ansvarig anestesiolog. dessutom ansvarar du också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt.

Anställningsform

Särskild Visstidsanställning (Timanställning)

Arbetstider

Vardagar under dagtid och viss del kvällstid samt natt, f n förlagd måndag-fredag.

Kontakt

Nyfiken, tveka inte att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev)

Per e-post till pernilla.idehed@ak.se senast den 1 mars 2023. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Göteborg”. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.