Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad sjuksköterska, anestesi

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus!

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som anestesisjuksköterska på Nordens ledande privatklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, ett företag, med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen. Vi är ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistutbildad anestesisjuksköterska och som har minst tre års erfarenhet av anestesi.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som anestesisjuksköterska hos oss får du självständigt genomföra anestesin i samarbete med ansvarig anestesiolog. dessutom ansvarar du också för övervakning och omhändertagande av patienten postoperativt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.  6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider
Enligt överenskommelse och schema. Dagtid och till viss del kvällstid. Helgdagar ledigt. Deltid 70–90%

Kontakt
Nyfiken på tjänsten, tveka inte att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till pernilla.idehed@ak.se senast den 31 mars 2023. Märk din ansökan med ”Sjuksköterska anestesi Göteborg”. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.