Akademikliniken i Göteborg söker legitimerad anestesisjuksköterska.

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient är i fokus?

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient är i fokus?

Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget 1. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning.

Beskrivning av tjänst: Vi har just nu behov av fler timanställda anestesisjuksköterskor som kan tänka sig att arbeta dag, kväll och/eller natt med kortare och längre framförhållning, beroende på situation på anestesi/OP och på vår postoperativa avdelning.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll med flerårig erfarenhet som anestesisjuksköterska. Du är en positiv person med intresse och förmåga att arbeta nytänkande och du tycker om att ta ansvar och engagera dig.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder och därför ser vi gärna att du även har hög social kompetens och är bra på att läsa kundens behov, är ödmjuk och har förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi.

Anställningsform:  Allmän visstidsanställning (timanställning)

Arbetstider: Enligt överenskommelse, dagtid, kvällstid- och natt.

Kontakt: För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Pernilla Idehed Verksamhetschef
Tel: 073-349 0514 alt. e-post: pernilla.idehed@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post  pernilla.idehed@ak.se, märk din ansökan med ”Anestesisjuksköterska”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifter kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev