Akademikliniken Göteborg söker Leg. Operationssjuksköterska

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och /../

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patient i fokus. Du kommer att jobba i ett härligt team med hög kompetens, som har roligt tillsammans. Det är viktigt för oss att vara professionella under hela vårdprocessen. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare. Vår plastikkirurgiska klinik i Göteborg ligger på Guldhedstorget. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation och Vårdavdelning. Vi håller öppet helgfria vardagar måndag till fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistutbildad operationssjuksköterska och som har minst 2 års erfarenhet inom operation och har erfarenhet av att arbeta med kirurgisk omvårdnad. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och ge service av högsta kvalitet. Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna, därför ser vi att du har hög social kompetens och bra på att läsa patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter
Som leg. operationssjuksköterska hos oss på vår operationsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av operationssjuksköterskor, operationsundersköterskor, plastikkirurger och anestesipersonal.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Deltid 90%

Arbetstid
Vardagar under dagtid och viss del kvällstid, f n förlagd måndag-fredag.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Pernilla Idehed, pernilla.idehed@ak.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista anmälningsdag (31 augusti). Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas per e-post till pernilla.idehed@ak.se. Märk din ansökan med “Operationssjuksköterska”.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår integritetspolicy.