Akademikliniken Dental söker tandhygienist – Gärdet Stockholm

Vill du arbeta med kundservice i ett team där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus?
Då ser vi fram emot att välkomna dig som kollega.

Akademikliniken Dental är specialiserade inom estetisk tandvård men erbjuder även traditionell tandvård i en behaglig och rogivande miljö på Storängsbotten, Gärdet i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist.

Du trivs med att arbeta självständigt men också i team. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar, att engagera dig och ”hugga i” där det behövs.

Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för tandhygienist.

Du kommer också att arbeta i team med vår tandläkare med t ex tandblekning (Brilliant Smile) och tandreglering, scanning och fotografering.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstider

Halvtid eller heltid. Arbete kvällar och helger kan förekomma. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta tandläkare Christina Malmsjö

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till christina.malmsjo@ak.se

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev