Unik möjlighet!

Vi söker nu patienter för demonstrationsoperationer som kommer att utföras på Akademikliniken i Stockholm den 6/6

Vi söker nu patienter för demonstrationsoperationer som kommer att utföras på Akademikliniken i Stockholm den 6/6.

Operationerna utförs i samband med den kongress som vi arrangerar en gång per år – Beauty Through Science by Akademikliniken

Som patient får du nu en unik möjlighet att bli opererad av internationellt välkända plastikkirurger som kommer att genomföra operationerna tillsammans med plastikkirurger från Akademikliniken. Vi erbjuder också i samband med detta en mycket förmånlig rabatt på 25-30% på operationspriset. (ex. landar en bröstförstoring med implantat på under 30.000 kr)

Kriterier för ansökan

De patienter som vi anser vara lämpliga kandidater för dessa demonstrationsoperationer kommer att kallas för en kostnadsfri undersökning av Dr Per Hedén på Akademikliniken i Stockholm.

Din första undersökning planeras till den 8/4 2020 och du behöver vara tillgänglig hela dagen.

Innan du ansöker måste du vara säker på att du kan vara tillgänglig hela dagen den 6/6 för själva operationen och även ha möjlighet att komma till Akademikliniken dagen innan, dvs den 5/6 , för konsultation med din behandlande kirurg och övriga förberedelser.

Är du intresserad av att ställa upp som demonstrationspatient?

Anmäl dig med hjälp av formuläret nedan. Ange vilken typ av ingrepp du är intresserad av och skicka med bilder enligt instruktionen. Ta gärna hjälp av någon annan eller använd selfie-stick för bästa bilder. OBS! Utan bilder kan vi inte avgöra om du är lämplig som patient och vi kommer därför inte att inkludera din ansökan om den inte har bilder.

Ansiktskirurgi – En bild framifrån, en snett framifrån (höger och vänster) samt en direkt från sidan (höger och vänster)

Bröstkirurgi – En bild framifrån, en snett framifrån (höger och vänster) samt en direkt från sidan (höger och vänster)

Kroppskirurgi – En bild framifrån, en snett framifrån (höger och vänster) samt en direkt från sidan (höger och vänster) (samt bakifrån om det rör sig om en stussförstoring)

Vi behöver din anmälan snarast möjligt. När vi fått din anmälan kommer vi att kontakta dig med besked om du är en lämplig demonstrationspatient eller ej. Vid många sökande kommer en reservlista att upprättas.

Dessa ingrepp söker vi patienter till:

 

Intresserad av att delta som demonstrationspatient

Vi ser fram emot din ansökan. /Akademikliniken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev