20% och fria konsultationer på CoolSculpting

Tränar du och äter nyttigt men ändå inte lyckas rå på vissa fettdepåer? Då är nu ett perfekt tillfälle att testa CoolSculpting. Just nu erbjuder vi 20% på CoolSculpting när du gör gör en behandling med 2 eller fler munstycken. 

20% och fria konsultationer på CoolSculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod för att genom fettfrysning reducera fettdepåer på kroppen som är svåra att få bort, detta oavsett om man är duktig på att träna och att äta rätt och nyttigt.

Oavsett om du vill ge din kropp en snyggare form, bli av med envist fett, eller bara få kläderna att sitta snyggt igen, då kan CoolSculpting vara svaret för dig.

De flesta patienter ser resultat efter 1-2 besök. Kroppen fortsätter att eliminera fettceller i upp till 4 till 6 månader efter behandling.  Läs mer om CoolSculpting

BOKA GRATIS KONSULTATION

Erbjudandet gäller endast ordinarie pris och ej våra paketpris, behandlingen bokas under december 2020 och måste utföras innan 28/2-2021. CoolSculpting utförs i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Norrköping.

Före- & efterbilder CoolSculpting

Se fler bilder

Hur kan vi hjälpa just dig?

På en konsultation med en av våra duktiga hudterapeuter får du svar på dina frågor samt diskuterar hur en behandling kan hjälpa just dig.

BOKA GRATIS KONSULTATION

Prisexempel för kampanjen:

2 appliceringar: fr 10200 kr – 20% passar tex bh-valkar

4 appliceringar: fr 20400 – 20% passar tex nedre mage eller kärlekshandtag

6 appliceringar: fr 30600 – 20% passar tex nedre mage + kärlekshandtag

Ovan är endast prisexempel från Stockholm. Under en konsultation genomgår du en individuell bedömning & erbjuds sedan en behandlingsplan som anpassas för att möta dina specifika önskemål.

Erbjudandet gäller endast ordinarie pris och ej våra paketpris, behandlingen bokas under december 2020 och måste utföras innan 28/2-2021.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev