BOKA

CoolSculpting- när du vill forma kroppen utan kirurgi

Eventinfo om CoolSculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod för att reducera fettdepåer på kroppen som är svåra att få bort oavsett om man är duktig på att träna och att äta rätt och nyttigt.

Exempel på områden som kan behandlas är t ex de s k kärlekshandtagen, ridbyxlåren eller putmagen. Du kan även behandla mindre områden så som dubbelhaka, de sk BH-valkarna, fettvalkar vid knäna.

Det finns flera fördelar med just CoolSculpting som metod:

– Resultat efter 1-2 besök
– Icke-kiururgisk metod
– Ingen eller kort konvalescens

Höstens kundevent om CoolSculpting är här!

Passa på att boka din plats på din närmaste klinik.

Under kvällen kommer du kunna ta del av presentation, du kommer kunna ställa frågor till utförande behandlare samt ha en riktigt härlig kväll med bubbel och rabatter.

Väl mött på din närmaste Akademiklinik.

Västerås     13/11 17.00-20 Läs mer & boka här

Norrköping    26/9 17.00-20 Datumet för eventet har redan passerat. Är du nyfiken kan du boka en konsultation för CoolSculpting här: Boka

Malmö          17/10 17.00-20 Datumet för eventet har redan passerat. Är du nyfiken kan du boka en konsultation för CoolSculpting här: Boka

Göteborg     22/10 17.00-20 Datumet för eventet har redan passerat. Är du nyfiken kan du boka en konsultation för CoolSculpting här: Boka

Kanske vet du redan nu att detta är något du är intresserad av. Då kan du boka konsultation med en av våra Auktoriserade Hudterapeuter på en gång. Boka här.

Lär mer om CoolSculpting hos Akademikliniken.

Charlotta Flinkenberg testar CoolSculpting

Charlotta Flinkenberg testar CoolSculpting

Charlotta Flinkenberg testar CoolSculpting och berättar om hur hon upplevde behandlingen och framförallt var hon tycker om det fina resultatet.