BOKA

Erbjudande i juni


Passa på att gå på konsultation till en plastikkirurg nu i juni innan semestern drar igång.
Just nu får du vår hyllade Pure Body Boost på köpet (värde 495:-) när du bokar konsultation till plastikkirurg 1-30 juni. Erbjudandet gäller på konsultation i Stockholm, Göteborg samt Malmö.

Boka Konsultation Nu

Vad är Pure Body Boost?  Pure Body Boost är en aktivt utslätande, mjukgörande och spänstgivande bodylotion med ingredienser som verkar uppstramande samt återställer hudens elasticitet och struktur. Den silkeslena och lätta cremen ger huden lyster och gör den sammetslen och mjuk. Cremen har en uppfriskande och fräsch doft av lavendel och citrus. Pure body Boost passar alla hudtyper så som torr, fuktfattig samt slapp hud.

Pure Body Boost vann Bäst i Test 2019, av Damernas Värld, nedan kan du läsas deras betyg. De gillar den lika mycket som vi gör:-)

”Avancerad hudvård för kroppen är en av årets stora trender, och kroppskrämer som inte bara mjukgör utan också löser upp gamla hudceller, tajtar till och ger slätare yta hör till favoriterna. Test-vinnarens innehållslista är en uppradning av vetenskapligt bevisat effektiva ingredienser, som gör precis vad de lovar. Som andra ingrediens kommer mjölksyra, en fantastisk aha-syra som exfolierar huden till sidenslät persikohud, följt av barriärstärkande vitamin B5, närande kameliaolja och mjukgörande squalane. En svullnads-dränerande shot koffein gör att huden nästan omedelbart känns fastare.
BETYG: 5″

Boka Konsultation Nu