BOKA

Broar för tänder med enorm hållfasthet

boka konsultation

Vi använder ett porslin till våra broar som har en enorm hållfasthet. Vår strävan är även att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt.

boka konsultation

När man saknar en eller flera tänder kan man göra en bro eller implantat. Vi använder inte metall när vi gör broarna utan ett material som är vitt och som heter Bruxir (zirkoniumoxid). Detta är ett vävnadsvänligt material samt mycket estetiskt tilltalande.

 

har luckor i tandraden eller kanske saknar tänder mellan egna befintliga så lämpar sig inte implantat. Då gör man istället en bro. Tandbroar utformas på olika sätt och med olika material beroende på tuggkraft och hur många tänder som saknas.

Broar – estetiskt tilltalande lösning för dina tänder

Vår strävan är att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt. Utan att styrkan påverkas på ett negativt sätt. Idag har porslinsutvecklingen nått väldigt långt, speciellt i och med utvecklingen av Zirkoniumdioxid. Det har en enorm hållfasthet och ersätter i många situationer metall legeringar. 

Våra priser

Vad kostar en tandblekning med Brilliant Smile?

Priset för en tandblekning med BrilliantSmile beror på en rad faktorer. Bland annat omfattningen av ingreppet och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.