BOKA

Online-konsultation – AK Online

För dig som bor längre bort från en klinik, eller som tycker det känns mer bekvämt att första gången mötas online, nu finns AK Online.

Online-konsultation – AK Online

Via vår app kan vi erbjuda online-konsultationer, där du möter en plastikkirurg eller en hudterapeut, för en första konsultation. Vem du möter beror förstås på vilken typ av ingrepp eller behandling du är intresserad av.

Allt du behöver göra är att ladda ner appen AK Online och boka en tid som passar dig. Vi ber dig också att fylla i en hälsodeklaration inför ditt möte. Även den finns i appen. Därefter ringer vi upp dig på bokad tid. Du behöver inte ha appen igång för att vi ska kunna ringa dig.

Däremot är det viktigt att du använder headset, sitter avskilt med bra uppkoppling och har ordentligt med ljus. Allt för att konsultationen ska bli så bra som möjligt.

Online-konsultation för plastikkirurgi erbjuds med efterföljande konsultation i Örebro eller Stockholm. Själva operation utförs i Stockholm. Hudbehandlingar erbjuds på alla våra Walk-in-kliniker i landet. (se ak.se/kontakt).

Du hittar appen i App Store eller Google play genom att söka på Akademikliniken och välja AK Online, eller genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wx3.ak

AppStore: https://itunes.apple.com/se/app/ak-online/id1444330937?mt=8

 

Bild Ak Online-appen

 

Vid frågor kan du alltid ringa vår kundtjänst på 08-6145400