BOKA

Restylane Skinbooster

boka konsultation

Restylane Skinbooster kan hjälpa till att gradvis förbättra din hud genom att öka elasticiteten samt minska fina linjer och skavanker. Du kan få ett piggare utseende och mer lyster med Restylane Skinbooster.

boka konsultation

Restylane Skinboosters

Vill du ha en fantastisk hud med lyster och släthet?
Restylane Skinbooster är en behandling som gradvis bygger upp huden och förbättrar hudens elasticitet, struktur samt ger huden en ökad naturlig lyster och spänst.

Restylane Skinboosters är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyaluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare, yngre, mer elastisk och fräschare ut.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Restylane Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

  • Injektionerna ges vanligtvis vid 2–3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud
  • Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters så som förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

AK PRO Glow

AK PRO Glow är en specifikt framtagen kombinationsbehandling med ursprung i flera andra injektionsbehandlingar, bland annat Skinbooster.

Behandlingen är framtagen för att få de långsiktiga resultaten av Skinbooster men med den omedelbara effekten av glow och spänst i huden som man får från bland annat Mesohyal.

Efter en konsultation med en av våra certifierade injektionssjuksköterskor sätter man samman en för kunden anpassad blandning. Denna består av klassisk Restylane Skinbooster, Mesohyal, fri hyaluronsyra samt utvalda näringsämnen som sedan fördelas över hela ansiktet genom injektion med extra fokus på de områden som har mest behov. Precis som Restylane Skinbooster rekommenderar man att behandla AK PRO Glow genom på en kur om tre behandlingar för att få maximal effekt av kombinationsbehandlingen.

AK PRO Glow är en behandling som passar alla åldrar och med fördel även kan göras inför sommaren, en tid när många tenderar använda mindre make up. En fin hudkvalitet i kombination med glow och lyster är vackert året runt, vare sig du vill bära make up eller ”au naturel”.

Boka din konsultation och ta reda på vad AK PRO Glow kan göra för din hud. BOKA TID