BOKA

Juvéderm

boka konsultation

Filler som behandlar fina linjer, veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet. Juvéderm är en slät gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och form.

boka konsultation

Juvéderm är en hyaluronsyrebaserad filler och den första produkt av det slaget som blev godkänd av Amerikas motsvarighet till Läkemedelsverket, FDA. Målet med en Juvédermbehandling är att skonsamt dämpa dina ålderstecken och förstärka din naturliga skönhet. Tillverkare Allergan.

Juvéderm finns i flera olika varianter för behandling av allt från fina linjer till djupa veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet. Din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.

Olika typer av filler för olika områden

Juvéderm Volift

Rekommenderas bland annat för att släta ut markerade nasolabialveck, det vill säga linjerna mellan näsan och munnen. Huden återfuktas och blir mer elastisk.

Juvéderm Volbella

En filler med Vycross-tekonologi som är speciellt utvecklad för läppar och området runt munnen. Fyller ut rynkor och linjer samt har en återfuktande effekt.

Juvéderm Voluma

Rekommenderas för att återställa volym så att ansiktet återfår sin naturliga form. Till exempel vid insjunkna kinder, kindben och haka.

Våra priser

Vad kostar en fillerbehandling?

Det exakta priset för en fillerbehandling beror på en rad olika faktorer. Bland annat omfattningen av problemet och om du ska göra en kombinationsbehandling. I samband med konsultationen får du en kostnadsberäkning.