Vi upplever för närvarande långa laddningstider i vår webbokning! Vi jobbar på att lösa detta snarast. För att få hjälp med bokning ber vi dig ringa kundtjänst på 08-6145400 eller kontakta din klinik

BOKA

Skin Tightening – Ansiktslyft utan kirurgi

boka konsultation

Skin Tightening med Fotona4D är för dig som är intresserad av att få ett tydligt ansiktslyft utan kirurgi och med kort konvalescenstid.

boka konsultation

Skin Tightening är en serie om fyra stycken icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning i ansiktet. De fyra olika stegen utförs för att ge en behandling som ger resultat både på ytan och på djupet. Maskinen Fotona4D som används vid behandlingen arbetar på djupet i huden och resulterar i förbättringar i hudens färg, lyster och struktur – en riktig Skin Tightening.

Skin Tightening fokuserar även på nasolabialfåran som behandlas inifrån munnen, vilket vi kallar ”det inverterade ansiktslyftet”. Nasolabialfåran är något som vanligtvis framträder med åren och som gör en stor förändring i ditt ansikte vid behandling.

Behandlingen tar cirka en timme per tillfälle. Du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter din behandling, men är något påverkad i huden. Rekommendationen är fyra stycken behandlingar med cirka en månads mellanrum (4-6 veckor). För att bibehålla den uppbyggda effekten av Skin Tightening, rekommenderas en underhållsbehandling om 2 gånger/år.

De fyra stegen i ditt ansiktslyft med Skin Tightening:

 • SmoothLiftin
  En revolutionerande intraoral behandling där en kontrollerad uppvärmning stimulerar nybildning av kollagen. Effekten syns direkt på nasolabialfåran, med att jämföras med en fillerbehandling.
 • FRAC3
  En fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup i huden och förbättrar dess struktur och spänst.
 • PIANO
  En sekundlång laserpuls värmer upp huden till ca 42C°, vilket stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen som är både snabb, smärtfri och utan konvalescens.
 • Superficial
  En helt kall laserpeeling avslutar Fotona 4D™-protokollet och ger huden en vacker lyster.

Antal behandlingstillfällen för just dig rekommenderas under en konsultation där en behandlingsplan sätts upp för just dig.