Infuzion skinbooster – en nålfri hudföryngringsmetod

Hud, Ansikte, Behandlingar

skinbooster

Med hjälp av galvaniserad ström och en speciell kula som går att rulla på huden är det möjligt att ge huden en fin lyster och fylla ut mindre rynkor. Det är fyra områden som går att behandla med infuzion skinbooster och dessa är ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna. Det är även möjligt att fokusera på mer specifika problemområden som mörka ringar runt ögonen eller kråksparkar kring ögonen.

Infuzion skinbooster är en slags fuktbehandling. Det är en behandlingsmetod där ett serum som består bland annat av hyaluronsyra förs ner i huden med hjälp av en slags galvaniserad ström. Serumet förs ner cirka tre millimeter i huden. Infuzion skinbooster är alltså en helt nålfri behandlingsmetod, vilket gör att du slipper biverkningar som svullnad, smärta och blåmärken. Det är möjligt att redan efter första behandlingen se resultat. Det tar ofta 2–3 dagar innan du ser resultatet av behandlingen. Infuzion skinbooster är en behandling som går att göra på halsen, i ansiktet samt på bröstet och händerna. Kontakta oss på Akademikliniken om du funderar på att göra skinbooster.

 

Fördelar med infuzion skinbooster

Det är möjligt genom infuzion att få samma effekter som fillers ger men utan nålar. Serumet som förs in i huden tillför en väldigt stor mängd fukt och näring, vilket ger goda resultat. Infuzion är effektivt att använda för att förebygga och reducera rynkor, eliminera kråksparkar vid ögonen, jämna ut hudtonen, behålla fasthet och elasticitet i huden samt eliminera andra fina linjer. Det effektiva resultatet beror främst på att kroppens produktion av kollagen och elastin stimuleras av infuzion. Med åren förlorar huden successivt förmågan att bilda hyaluronsyra, vilket resulterar i en slapp och mindre elastisk hud som i sin tur bidrar till uppkomsten av rynkor och fina linjer.

 

Infuzion gör det enklare att behandla svåråtkomliga områden

Det är betydligt enklare att med infuzion komma åt att behandla mer svåråtkomliga ställen jämfört med exempelvis fillers. Rollern som används vid behandlingen gör det möjligt att fokusera på ett område, vilket kan vara lite svårt med fillers. Sedan är det lättare att med infuzion fördela serumet jämnt, vilket gör att huden fylls ut på ett bra sätt och ser mer naturligt ut.

 

En behandling helt utan nålar

För att få det allra bästa resultatet av infuzion skinbooster är det lämpligt att behandla önskat område ungefär tre gånger med en veckas mellanrum. För att sedan bibehålla det fina resultatet är det betydelsefullt att underhålla huden med en ny infuzion skinbooster-behandling var sjätte månad. Eftersom infuzion skinbooster är en behandling som inte innefattar några nålar är den helt smärtfri. Det innebär att ingen bedövning behöver användas, jämfört med fillers där det används en nål för att föra in hyaluronsyra. Mikroströmmen som används är väldigt svag och den känns inte alls men den är tillräcklig för att kunna arbeta in de aktiva ingredienserna i huden på ett effektivt sätt. Du kan alltid rådfråga en professionell klinik om du är osäker på vad infuzion skinbooster kan ge för resultat för just dig.

Boka konsultation