BOKA

Akademikliniken i Stockholm söker operationssjuksköterska på timmar vid behov

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett företag där teamarbete, kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega till oss!

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Mottagning, Operation med 6 operationssalar och Vårdavdelning. På kliniken finns även koncernens administrativa huvudkontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med tidigare erfarenhet inom operationssjukvård. Erfarenhet inom plastikkirurgi är en merit men inget formellt krav.

Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och som är en positiv person med intresse för att arbeta med plastikkirurgi. Hos oss kan det vara högt arbetstempo där arbetsglädje och stolthet ligger i fokus för vårat dagliga arbete. Vi värdesätter därför egenskaper som att vara professionell i ditt yrkesutövande, har lätt för att samarbeta med kollegor på operationssal och att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får erfarenhet och kompetens inom estetisk kirurgi och där du kommer att arbeta nära några av världens främsta inom plastikkirurgi. Arbete på Akademikliniken ger dig en bra erfarenhet och kompetens inom estetisk kirurgi.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Anställningsform Allmän visstidsanställning under 12 månader. Lön per arbetad timma och arbete vid behov enligt överenskommelse mellan båda parter.

Arbetstider För närvarande är våra 6 operationssalar bemannade måndag till fredag med arbetstider från kl. 07 – 20. Då vi har behov av extra resurser som arbetar timmar vid behov, sker arbete enligt överenskommelse om arbetstidsschema mellan båda parter.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Jonas Björk på, mailadress jonas.bjork@ak.se. Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) via mail så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Operationssjuksköterska Stockholm”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock kommer vi p.g.a. semesterledigheter inte att vara tillgängliga och besvara ansökningar före den 5 augusti.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.